نحوه شکایت ضامن از وام‌گیرنده چگونه است؟ + شماره تماس برای مشاوره

فهرست مطالب و جدول محتوا

ضامن چگونه می‌تواند جهت شکایت از وام‌گیرنده اقدام نماید؟

براساس قانون مدنی، هنگامی که شخصی مسئولیت دیگری را برعهده می ­گیرد چنین قراردادی ضمانت محسوب می­ گردد. در نتیجه حضور ضامن بدین سبب است که تا چنانچه مدیون اقدام به پرداخت دین ننمود وی پرداخت نماید. در واقع ضامن متعهد می‌ شود در صورت عدم پرداخت مبلغ توسط وام‌ گیرنده، خود شخصا مبلغ وام را پرداخت کند.

اگر ضامن نسبت به پرداخت مبلغ وام اقدام کرد و برای مثال از حقوق وی کسر شد ایشان می­ تواند به مضمون ­عنه و یا وام­ گیرنده رجوع نماید. ضامن هنگامی می تواند اقدامات حقوقی لازم را صورت دهد که نخست موعد پرداخت وام و قسط رسیده باشد و به سبب عدم پرداخت وام ­گیرنده از جانب ضامن پرداخت صورت گرفته باشد

مسدود شدن حساب بانکی ضامن

 اگر وام­ گیرنده اقدام به پرداخت اقساط عقب افتاده خود ننماید، بانک جهت مسدود نمودن حساب ضامن اقدام خواهد کرد. در چنین شرایطی وام گیرنده اجازه برداشت از حساب به ضامن داده نمی­ شود و عملا ضامن توانایی استفاده از حساب را ندارد.

شکایت ضامن از وام‌گیرنده

اگر وام گیرنده قسط ندهد، تا هنگامی که مبلغ وام از حساب ضامن کم نشده است، فرد ضامن نمی تواند شکایتی را علیه فرد بدهکار انجام دهد؛ اما به محض برداشت حقوق ضامن از سوی بانک، او این حق و اجازه را دارد که به دلیل عدم پرداخت قسط وام از بدهکار شکایت کند.

شماره تماس و شماره با وکیل

وکیل به شما کمک می­ نماید تا چنانچه وام ­گیرنده متواری شده از طریق مراجع قضایی جهت مطالبه مبلغ پرداختی و خسارات حقوقی از وام گیرنده اقدامات لازم انجام شود و اگر شما به دنبال وکیل حقوقی برای شکایت از وام‌گیرنده هستید، مسترداد در خدمت شماست تا مشکلات حقوقی شما را برطف کند. برای برقراری ارتباط و دریافت مشاوره با وکیل حقوقی کافی است با شماره 09120372571 تماس برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *