جبران خسارت ناشی از حبس غیر قانونی

کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری+ وکیل اعتراض به رای کمیسیون ماده 12

فهرست مطالب و جدول محتوا

کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری کمیسیونی است که نوع اراضی و تشخیص عمران را تعیین می‌کند. تعیین نوع اراضی به این معنا می‌باشد که زمین مورد نظر بایر می‌باشد یا دایر و یا موات. براساس این ماده تعیین نوع اراضی در این کمیسیون با وزارت مسکن و شهرسازی می‌باشد. هدف از این قانون نظم دادن به زمین‌های موجود در شهرها و مدیریت نوع عملکرد آن‌ها در راستای تامین رفاه عمومی مردم است.

وکیل برای اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری

رای کمیسیون را وزارت مسکن و شهرسازی تعیین می‌کند اما با این حال، این امکان فراهم شده است که به رای کمیسیون ماده 12 اعتراض کرد. اعتراض به ماده دوازده قانون زمین شهری از مسائل پیچیده‌ای است و برای حل آن مراجعه به وکیل برای اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری، الزامی است. رای کمیسیون که با توافق اکثریت اعضا صادر می‌شود، و قابلیت اعتراض ظرف 3 ماه از سوی مالکان را دارد.

اعتراض مالک می‌تواند ناشی از این باشد که زمین مورد حکم سابقا مال او بوده یا در زمین مورد نظر عمران انجام داده است و زمین بایر نمی‌باشد یا اینکه فردی در مدتی که در خارج از کشور اقامت داشته است ملک او طبق رای از مالکیت او خارج شده باشد. اعتراض این اشخاص در دادگاه صالح قابل رسیدگی می‌باشد. بنابراین افراد برای حل سریع این مسئله نیازمند یک وکیل اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 هستند.

وظایف کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری

کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری وظایف مختلفی را برعهده گرفته است که هر کدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. وظایف کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری عبارت است از:

  • اخذ استعلامات و پاسخ به استعلامات ادارات دولتی 
  • بررسی وضعیت مورد استعلام از جهت عدم مانعیت جهت طرح در کمیسیون
  • تشکیل پرونده و ارجاع پرونده موردنظر به کمیسیون ماده 12
  • گردآوری آراء صادر از کمیسیون و ابلاغ آراء به مالکان یا درج آراء در روزنامه کثیر الانتشار
  • ارسال نسخه‌ای از رای کمیسیون به اداره کل زمین شهری استان
  • جمع آوری و تهیه لیستی از فعالیت های کمیسیون
  • حفظ دلایل و مدارک جهت ارائه در محاکم قضایی در قالب دفاع 

مرجع اعتراض به رأی کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری

اعتراض به نظریه تشخیص نوعیت زمین موضوع ماده ۱۲ قانون زمین شهری، مانند سایر دعاوی حقوقی است. به این معنا که ابتدا باید دادخواست تنظیم و به مرجع قضایی تقدیم نمود؛ به همراه دادخواست ضروری است که تصویر مصدق اسناد و مدارک مالکیت به عنوان دلیل مالکیت خواهان دعوی ارائه گردد.

اعتراض به رای کمیسیون ماده ۱۲ می بایست در دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول (زمین) به عمل آید.

اعتراض به رأی کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری با مبایعه نامه

تبصره ماده ۷ قانون زمین شهری در خصوص دارندگان اسناد عادی بیان نموده : کسانی که به تاریخ قبل از قانون مالکیت اراضی موات شهری  (مصوب ۱۳۵۸) با اسناد عادی دارای زمین بوده و در مهلت های تعیین شده قبلی از طرف مراجع مربوطه تشکیل پرونده داده اند و یا در شهر هایی که تاکنون مهلت های مذکور برای تشکیل پرونده اعلام نشده است در صورتی که تاریخ تنظیم سند عادی و صحت معامله از طرف مراجع ذیصلاح قضایی تایید گردد؛ برابر ضوابطی که در آیین نامه اجرایی این قانون تعیین می شود اجازه عمران خواهند داشت.

دارندگان اسناد عادی ابتدا بایستی حکم دادگاه مبنی بر صحت معامله را دریافت نمایند؛ صدور این حکم نیاز به تقدیم دادخواست به مراجع قضایی دارد.

تیم مسترداد با سابقه طولانی در زمینه پیگیری مطالبات حقوقی در خدمت شماست. انتخاب تیم مسترداد برای پرونده‌های حقوقی شما، به معنای داشتن پیگیری فوق‌العاده، دقت بی‌نظیر و مشاوره‌ تخصصی با وکیل است. برای ارتباط با مسترداد با شماره تماس 09120372571 ارتباط برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *