نحوه شکایت برای اعتراض به ثالث اجرایی چگونه است و چگونه برای توقیف مال غیر اعتراض کنیم؟
اگر به هر دلیل حکم صادره در یک دعوای حقوقی شخص دیگری را درگیر کند مثلا موجب توقیف اموال شخص دیگری هم شود می توان دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمود. زمانی که شخصی احساس میکند حکمی که در یک دعوای قضایی صادر شده، به حقوق او به عنوان یک شخص ثالث آسیب میرساند، میتواند با طرح دعوای اعتراض ثالث، از حقوق خود دفاع کند.
اعتراض ثالث نسبت به توقیف مال غیر
اعتراض ثالث نسبت به توقیف مال غیر مخصوص زمانی است که در مرحله اجرای احکام مالی از دیگری به اشتباه اعلام و توقیف شده است و شخص مالک یا صاحب حق به آن اعتراض می کند
- تقدیم ادعای معترض ثالث را در چارچوب دادخواست به محکمه.
- چنانچه معترض ثالث، حکم قطعی و یا سند رسمی داشته باشد که تاریخ صدور آن، پیش از توقیف ملک باشد، رفع توقیف به آسانی انجام می پذیرد.
- در صورتی که بخواهید با استناد به قرارداد عادی و یا مبایعه نامه ای، نسبت به قرار یا حکمی توقیفی، اعتراض کنید بهتر است همزمان با دادخواست اعتراض ثالث، دادخواست الزام به تنظیم سند نیز در دادگاه حقوقی صالح بدهید.
- تصمیم دادگاه در خصوص توقیف ملک، غیر قابل اعتراض است مگر معترض ثالث، مبنای اعتراضش سند عادی و یا حکم غیر قطعی دادگاه باشد.
- این تصمیم قاضی، جنبه اعلامی داشته به این معنا که نیاز به صدور اجراییه ندارد.
- دادخواست اعتراض ثالث باید به طرفیت خواهان ها و خواندگان پرونده اصلی انجام گیرد.
- اعتراض ثالث باید در دادگاهی که دستور و یا حکم توقیف را صادر کرده است صورت پذیرد مگر محل رسیدگی به اصل پرونده در جایی دیگر باشد.
- غالبا دیده شده است که افرادی قول نامه های و یا مبایعه نامه ای را به صورت صوری و غیر واقعی و به قصد خارج کردن مال توقیف شده از توقیف تنظیم می کنند که در این صورت امکان دارد فرد مورد نظر مواجه با اتهام کیفری گردد.
اعتراض به توقیف اشتباهی اموال
توقیف اشتباهی اموال به حالتی گفته میشود که در فرآیند اجرای حکم یا اقدامات قضایی، داراییها یا اموال شخصی توقیف میشود که ارتباطی با بدهی یا دعوای حقوقی موردنظر ندارند یا اصلاً متعلق به فرد محکومعلیه نیستند.
اگر با توقیف اشتباهی اموال مواجه شدهاید، حق قانونی شماست که اعتراض به توقیف اشتباهی اموال ثبت کنید. طبق قانون، میتوانید با ارائه مدارک مستند، اعتراض خود را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید. استفاده از وکیل متخصص در اعتراض به توقیف اموال نقش مهمی در بازپسگیری سریع داراییهای شما دارد. رسیدگی به اعتراض معمولاً از طریق دادگاه یا اجرای احکام انجام میشود.
رفع توقیف اشتباهی اموال
رفع توقیف اشتباهی اموال زمانی انجام میشود که داراییهایی به اشتباه از سوی دادگاه یا اجرای احکام توقیف شدهاند، در حالی که متعلق به فرد محکومعلیه نیستند یا شامل اموال غیرقابل توقیف میباشند. در این شرایط، شخص متضرر میتواند با ارائه اسناد مالکیت و مدارک معتبر، درخواست رفع توقیف را به مراجع قضایی ارائه دهد.
اگر با توقیف اشتباه اموال خود مواجه شدهاید، تیم حقوقی مسترداد در کنار شماست. ما با تجربه بالا در رسیدگی به پروندههای اعتراض به توقیف، از حقوق شما دفاع کرده و مسیر قانونی رفع توقیف را با دقت و سرعت پیگیری میکنیم. برای دریافت مشاوره فوری و حرفهای با وکلای تیم مسترداد تماس بگیرید و جلوی تضییع حق خود را بگیرید.
شرایط لازم برای طرح دعوای اعتراض ثالث
برای طرح دعوی اعتراض ثالث علاوهبر شرایط عمومی شکایت حقوقی، باید شرایط به خصوصی وجود داشته باشد که از مهمترین آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دعوایی پیش از فرآیند اعتراض طرح شده باشد.
- دعوا در حال رسیدگی باشد.
- در موضوع مطرح شده ضرری برای شخص ثالث وجود داشته باشد.
- طرح دعوا برای تبانی یا به تاخیر انداختن دعوای اصلی نباشد!
- ورود شخص ثالث انجام شده باشد.
علاوهبر موارد بالا باید توجه داشته باشید آرای قابل اعتراض در این موضوع شامل آرای حقوقی دادگاههای عمومی، انقلاب و تجدیدنظر، آرای دیوان عدالت اداری، آرای داوری و تمام احکام و قرارها میباشد.
شماره تماس برای مشاوره با وکیل
برای دریافت مشاوره حقوقی تخصصی در دعاویهای مختلف، همین حالا با وکیل مسترداد حرفهای تماس بگیرید. شماره تماس مستقیم برای مشاوره رایگان: [09120372571]. با وکیل حقوقی، مسیر قانونی خود را با اطمینان آغاز کنید. ارائه مشاوره تلفنی با وکیل، دقیق و محرمانه در کمترین زمان ممکن. برای دریافت مشاوره با وکیل مسترداد مجرب همین حالا تماس بگیرید و از تجربه او بهرهمند شوید.