چگونه برای راننده فراری در تصادف شکایت کنیم؟ شماره تماس برای مشاوره

فهرست مطالب و جدول محتوا

زمانی که در صحنه تصادف فردی مصدوم شود و احتیاج  فوری به کمک رسانی داشته باشد ولی راننده با وجود امکان فراهم کردن وسیله کمکی به مصدوم و یا اطلاع دادن به مامورین انتظامی فرار کند بر حسب مورد تصادفات به بیش از دو سوم مجازات در ماده های قانونی ۷۱۴، ۷۱۵ و ۷۱۶ محکوم خواهد شد.

چه مواردی مجازات راننده را تشدید می کنند؟

علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شدند، مواردی هستند که باعث تشدید مجازات بر علیه راننده می شوند و مجازات راننده را شدید تر می کنند و جرم راننده را سنگین تر می کنند. از جمله:

  • عدم داشتن گواهی نامه
  • عدم هوشیار بودن راننده و یا مست بودن شخص راننده
  • عدم رعایت سرعت مجاز و رانندگی با سرعت غیر مجاز
  • نقص فنی ماشین یا خودرو

چگونه خسارت تصادف خودرو را دریافت کنیم؟

به‌منظور تسریع در رسیدگی به تصادفات رانندگی منتهی به صدمات بدنی غیر‌عمدی، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است راساً یا از طریق کارشناس تصادفات علت وقوع حادثه را تعیین و مصدوم را به پزشکی قانونی معرفی نماید. چنانچه به نظرات مذکور ظرف مهلت یک‌هفته پس از ابلاغ، اعتراض نشود بیمه‌گر یا صندوق مکلف است بدون نیاز به رای دادگاه و حداکثر ظرف بیست روز پس از پایان مهلت اعتراض، نسبت به پرداخت خسارات بدنی به زیان‌دیده مطابق نظریه پزشکی قانونی اعم از اولیه یا نهایی اقدام نماید. در صورت اعتراض، مراتب توسط فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ثبت و پرونده با شکایت شاکی، جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع می‌شود.


شماره تماس برای مشاوره با وکیل

اگر تصادف کرده‌اید و راننه خاطی اقدام به فرار نموده است و می‌خواهید از وی شکایت کنید، می‌بایست با وکیل کیفری در ارتباط باشید تا راهنمایی و مشاوره‌های لازم را دریافت نمایید. بدین شکل می‌توانید بهترین نتیجه را در دادگاه کسب نمایید. در همین راستا ما مسترداد را معرفی می‌کنیم تا با مراجعه به وکلای آن، بتوانید بهترین نتیجه را دریافت نمایید. برای دریافت مشاوره با این تیم می‌توانید با شماره 09120372571 تماس برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *