دستور موقت به چه معناست؟ + شماره تماس وکیل

فهرست مطالب و جدول محتوا

دستور موقت چیست و در چه شرایطی دستور موقت انجام می‌گیرد؟

قرار دستور موقت امکانی است، که در بیشتر مواقع ذینفع یا وکیل او تمایل دارند که آن را حین دعوا (ضمن دعوا) و یا قبل از اقامه‌ی دعوا به کار گیرند. این قرار به دلیل وارد کردن خسارت به شخص خوانده (شخصی که دستور موقت علیه اوست) باید در صورتی صادر شود که امر از امور فوری باشد (یعنی تعیین تکلیف آن فوریت داشته باشد) بر همین مبنا به این قرار، دادرسی فوری هم میگویند و تشخیص فوریت داشتن آن امر به عهده دادگاه صالح است.

دستور موقت یا دادرسی فوری، نوعی دستور قضایی است که برای جلوگیری از ورود خسارت جدی یا حفظ وضعیت موجود در یک دعوای حقوقی، به صورت فوری و قبل از صدور رأی نهایی صادر می‌شود. این دستور به خواهان این امکان را می‌دهد تا از دادگاه بخواهد تا زمانی که به موضوع اصلی رسیدگی می‌شود، اقدامات خاصی برای حفظ حقوق خود انجام دهد، مانند توقیف اموال یا منع از انجام یک عمل. 

قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه را مکلف نموده برای جبران خسارت احتمالی که از ناحیه صدور دستور موقت حاصل می شود از خواهان تامین مناسبی اخذ نماید. در این صورت صدور دستور موقت منوط به سپردن تامین می باشد. میزان این تامین بستگی به نظر دادگاه دارد. معمولاً بین 10 تا 20 درصد ارزش خواسته است.

وکیل دستور موقت جهت مشاوره حقوقی

مشاوره برای دستور موقت، از امور حقوقی‌ای است که مسائل حساس و پیچیده‌ای دارد، بنابراین نیاز است که به یک وکیل دستور موقت جهت مشاوره حقوقی و ارائه راه‌حل مراجعه کنیم. به همین دلیل پیشنهاد ما تیم مسترداد است تا بتوانید در جهت مشاوره تلفنی با وکیل راهنمایی و کمک بگیرید. برای ارتباط با تیم مسترداد می‌توانید با شماره 09120372571 تماس برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *